BejelentésNano Silver | Ezüstvíz | Silver Kolloid | Kolloid Oldat | Ezüst Cseppek |
Soha ne becsüld alá a természet erejét!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Nano Silver Futárszolgálat Budapesten!

Cégünk úgy döntött kedves Péter, hogy 2010 ben is kiszolgáljuk a Budapesti embereket ingyenes házhoz szállítással! Jól bevált és ezt hagyományt szeretnénk teremteni vele. Tehát a Budapestiek hívják fel a 06 30 6874347 telefonszámot és rendeljék meg a természetes antibiotikumot a Nano Silver cseppeket vagy köznyelven az ezüstvizet!

tovább >>Szavazás


Ezüstkolloid

Mi az ezüstkolloid?
Egy természetes antibiotikum.

MEGRENDELÉS ITT--> www.naturicum.com oldalon


Mi az a kolloid?
Kolloidoknak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nm (nanométer) közé esik. Egy hasonlattal élve: egy kolloidszemcse mérete oly apró, hogy ha teniszlabda nagyságúra nagyítanánk, mellette egy baktérium öt emeletes háznak tűnne. Jelentőségük abból fakad, hogy fajlagos felületük hatalmas, és ezért elemek és ionok egész sorát tudják megkötni (adszorbeálni), ezen keresztül pedig raktározni.


A vírus szerkezete.


Amire nincs orvosság. Megoldás viszont van. Természetes vírusölő Pl. a fokhagyma, grapefruitmag-kivonat, és a legkiválóbb: az ezüstkolloidA gyógyszertárak korábban ezüstvíz néven árulták, de 12 éve minden magyarázat nélkül tűnt el. Helyét szintetikus gyógyszerek vették át. Az ezüstkolloid természetes gyógyhatású készítmény, ami azzal véd, hogy mozgósítja immunrendszerünket. Túlzás nélkül nevezhetjük második immunrendszernek.

Hogyan hat?

A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüstkolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes elpusztítani. Az ezüst a kórokozók pusztulását úgy idézi elő, hogy a baktériumokba, gombákba, parazitákba kerülve gátolja a tiolenzimek működését. Az ezüstkolloid fogyasztásának nincs mellékhatása. A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.


Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket, így kiürülésüket segíti a szervezetből.

Használata javasolt: Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, nyelv-gyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, szamárköhögés, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe maszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését. Alkalmas a kiütések, pattanások, fekélyek, szemölcsök, skarlát, bőrfarkas, ekcéma, herpesz, bőrrák és még számos bőrbetegség kezelésére. Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, szifilisz, gonorrhoea, kolera, malária, lepra, bubópestis, vérélősködők, lépfene, rák, leukémia, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmúlasztja. Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre fantasztikus!

Adagolás: Gyulladásos megbetegedésekre naponta 5x1 teáskanál, megelőzésre naponta 1 teáskanál. Lenyelés előtt minél hosszabb ideig tartsuk a szánkban, mert a nyelv alatt és a szájüregben tartva a leghatékonyabb a felszívódása. Mikor már nem tartható, le kell nyelni.


Tárolás/eltarthatóság: Az Ezüstcseppet és a fém kolloidokat fagyástól, sugárzó hőtől és mágneses hatásoktól óvni kell. Az így tárolt Ezüstcsepp felbontás után 1 évig megőrzi minőségét.

A jó minőségű ezüstkolloid oldatnak nincsenek káros mellékhatásai!
Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Aranykolloiddal együtt tartósan fogyasztva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, javítja a közérzetet, fiatalon tartja a testet és a szellemet.

Figyelem!

Ne vásároljon bizonytalan eredetű, olcsó ezüstkolloidot! Akár veszélyes is lehet.

Több típusú ezüst kolloid van a piacon, de nagyon fontos, hogy ellenőrzött gyártástechnológiájú ezüst kolloidot használjunk. Mindenképpen laboratóriumi tisztaságú vízből és minimum 99,99% tisztaságú ezüstből készüljön.

A jó kolloid víz tisztaságú és soha nem ülepszik le. Szemcsemérete 1 és 10 nm között van. Az ennél nagyobb szemcseméretű kolloidok nehezen ürülnek ki a szervezetből! Nem javasolt a fogyasztásuk. A legjobb a 98%-ban atomos ezüstöt tartalmazó kolloid. Nem lehet túladagolni, a C-vitaminhoz hasonlóan, egyszerűen kiürül a szervezetből a felesleg.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!